Bed and Breakfast In de wei


Onze B&B heet niet voor niets “In de wei”, want uit welk raam je ook kijkt, daar zie je weilanden. In die weilanden zie je met enige regelmaat koeien en buffels grazen. En met een beetje geluk zie je er een ree, haas, fazant, een koppeltje patrijzen  of een kievit. Wat je zeker ziet is boer Cees op zijn tractor.

onze trots in de wei

De boerderij is nog volop in bedrijf, waardoor je Cees niet alleen bezig ziet met maaien en hooien in het weiland, maar ook op het erf is hij druk bezig met het schoonmaken van de stallen en het voeren van de koeien, de kalfjes en buffels. Ook de verkoop van vleespaketten vraagt aandacht. Er is altijd wel wat te doen op een boerderij dus af en toe springt Lies bij, naast haar baan buitenshuis.

Sinds 2018 is dat minder vaak nodig vanwege een reorganisatie van het bedrijf waardoor de werkzaamheden wat afnamen. Daardoor ontstond de ruimte om een langgekoesterde wens in vervulling te laten gaan: zelf gasten ontvangen in onze eigen Bed & Breakfast. Het fijne van de combinatie van boerderij en B&B is dat er dus ook regelmatig tijd is voor zomaar een praatje of als je meer wilt weten over de boerderij, de omgeving, wandel- en fietsroutes, leuke uitstapjes en vooral ook waar je lekker kunt eten.

Wat ons bijzonder maakt:

Boerderij-omgeving

Onze B&B is deel van een actieve boerderij en is omgeven door weilanden met wuivend gras en grazende koeien. Kom tot rust

Wifi

De hele accommodatie is voorzien van gratis wifi. Alle kamers hebben een LAN aansluiting

Fietsroutes

De vele fietsroutes in de buurt bieden de mogelijkheid om ons mooie Brabantse land op de fiets vanuit onze B&B te verkennen

Meertalig

Wij spreken vloeiend Engels, Duits en uiteraard Nederlands

Rolstoeltoegankelijk

Onze B&B heeft een rolstoel toegankelijke kamer met bijbehorende faciliteiten. Zo kan iedereen genieten van onze B&B

Oplaadpunten

Voor zowel elektrische fietsen als auto’s bieden wij oplaadfaciliteiten

Wat vinden anderen?

Reacties via de site

De reactie die de bezoekers aan onze website achterlaten staan hieronder.

  1. Hetty Braakman-Weijmer op Reacties

    Cees en Lies, Wat is het heerlijk in jullie B&B! Vannacht onze laatste nacht bij jullie op deze prachtige locatie.…

  2. Beste Cees en Lies, De bed & breakfest is super mooi geworden, ingebed in agrarisch bedrijf. Ook De omgeving biedt…

ons gastenboek

Uit het gastenboek

Onze B&B heeft een gastenboek waarin onze gasten hun ervaringen kunnen schrijven. Dit levert erg leuke reacties op die wij u niet willen onthouden. (Vanwege de privacy van de gasten zijn namen weggelaten, tenzij zij hier toestemming voor gegeven hebben)

Heerlijk genoten

Heerlijk genoten van de rust en uitzicht op de wei.Bedankt voor de gastvrijheid. J & F

Wat een heerlijke plek

Wij zijn hier maar kort geweest, toch hebben wij de sfeer hier even mogen proeven. Wat een heerlijke plek hier! Het ontbijt was ook een feestje. Bedankt voor de gastvrijheid hier in de we! M., C., A., en I.

Love this place

We love this place A & K from Sweden

Geluksmoment

Zaterdagochtend 7.45 uur. Ik word wakker in Rietzwenk, open de gordijnen, loop naar beneden, pak een kopje heerlijke verse bonen koffie en duik weer het comfortabele bed in.En dan zie ik de mist optrekken, loop naar het raam, open de schuifdeur en voer de vrieskou in zijn pure vorm. Doe mijn slippers aan en loop […]

Heerlijk vertoeven

We zijn een nachtje geweest. Het is hier heerlijk vertoeven.We waren alleen, dus het was erg rustig hier. Ook wel eens lekker.Jullie hebben iets moois neergezet en we zullen het zeker aanraden. Het is ook goed aangepast voor minder validen. Groetjes, M. en W.

Mini vakantie om niet te vergeten

Last-minute een heerlijk nachtje op vakantie met m’n dochter. Met pizza’s van Al Vesuvio, een fijne huiskamer met poppenhuis, een goed bed en morgenochtend waarschijnlijk een lekker ontbijt. Nu al een mini vakantie om niet te vergeten,Bedankt Lies & Cees Groet, A. en IJ.

Top verblijf

Top verblijf op 1e kerstdag.Mooie kamer; Klaver. Heerlijk ontbijt verzorgd door gastvrije Cees.We komen nog een keer terug als de koeien buiten staan! Groet, R. (opgegroeid in Aarle-Rixtel), S. &. J.

A unique experience

We had a wonderful stay in the Wei.The room was cozy and the breakfast was also fantastic, especially the home-made sandwich-creme.I strongly suggest to take the sight-seeing tour in the farm, it was a unique experience. We wish you a Merry Christmas and a Happy New Year! G. &. E.Hungary

Heerlijke kamer

Beste Cees en Lies,Ontzettend bedankt voor jullie gastvrijheid! Wij hebben genoten!Wat een mooie plek, heerlijke kamer en prachtige omgeving!Wij komen graag nog eens terug! Liefs, G. en A.

Petje af!

Cees en Lies Wat een geweldige Bed & Breakfast hebben jullie hier. Petje af!We hebben deze mooie plek gevond, omdat we vanuit Canada (Ontario) een verblijf zochten voor een week. En zagen dit online.We wilden kort in de vuurt van Gemert zitten, omdat we hier kwamen voor mijn schoonmoeder, en die we eind v.d. week […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.