Nu er weer meer vanuit thuis gewerkt moet worden, kan het zijn dat je op zoek bent naar een plek waar je in alle rust kunt werken en je tegelijkertijd houdt aan de richtlijnen. Onze 2-persoonskamers lenen zijn uitermate geschikt daarvoor. We hebben in iedere kamer een werktafel en bureaustoel geplaatst om een goede werkplek te creƫren.

De kamers hebben een eigen toilet waardoor je gegarandeerd veilig gebruik ervan kunt maken. Tevens is er de beschikking over een LAN aansluiting en is er WIFI. In de gemeenschappelijke ruimte kan onbeperkt gebruik gemaakt worden van de koffie en thee, maar wil je liever daar niet heen dan staat er op de kamer een dienblad met kopje, waterkoker, thee en koffie.

De kamers kunnen per dag gehuurd worden, maar ook voor meerdere dagen aaneengesloten. Daarnaast is het mogelijk om een thuiswerk-arrangement te nemen waarbij je vanaf 9.00 uur de beschikking hebt over een kamer tot 18.00 uur de volgende dag. Neem contact met ons op als je meer informatie wilt of een boeking wilt plaatsen 0413-210915 of info@bbindewei.nl