Gasten beoordeling

De beoordeling die onze gasten op onze site achtergelaten hebben is er een om trots op te zijn:

Verblijf

Rated 4.9 out of 5
4.9 van 5 sterren (op basis van 57 reviews)
Uitstekend89%
Heel goed11%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Overnachting B&B in de wei

Rated 5 out of 5
13 november 2022

Een echte aanrader deze b&b. Wat een ontzettend gastvrije mensen zijn Kees en Lies! De kamers zijn heel ruim, netjes en schoon. In de ochtend een heerlijk uitgebreid ontbijt. Goed verzorgd en een prachtig uitzicht.

Avatar for Loïs
Loïs

Fijne en goed verzorgde b&b

Rated 5 out of 5
13 november 2022

Zeer nette en goed verzorgde b&b en Cees en Lies zijn super vriendelijk! Heerlijk ontbijt in de ochtend 🙂

Avatar for Jennifer
Jennifer

Aanrader!

Rated 5 out of 5
6 november 2022

Prachtige plek en warme ontvangst: aanrader! We kregen een heerlijk ontbijt en nog een rondleiding. Boer Cees kan mooi vertellen, vriendelijk en veel humor. Also in English!

Avatar for Niki
Niki

Kamer

Rated 4.8 out of 5
4.8 van 5 sterren (op basis van 36 reviews)
Uitstekend83%
Heel goed14%
Gemiddeld3%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Ontbijt

4.9
Rated 4.9 out of 5
4.9 van 5 sterren (op basis van 37 reviews)
Uitstekend86%
Heel goed14%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Wat werd het leukst gevonden?

20 oktober 2022

Je kan in overleg met de boer een rondleiding krijgen!

17 september 2022

De gehele ervaring.

11 september 2022

De vrijheid om de ruimtes te gebruiken.

23 augustus 2022

De rust en ruimte

Uit het Gastenboek

Onze B&B heeft een gastenboek waarin onze gasten hun ervaringen kunnen schrijven. Dit levert erg leuke reacties op die wij u niet willen onthouden. (Vanwege de privacy van de gasten zijn namen weggelaten, tenzij zij hier toestemming voor gegeven hebben)

Vriendelijk, verzorgd, netjes, schoon, duurzaam!

Zomaar wat woorden die passen bij jullie en jullie B&B We hebben ervan genoten! W & E

We hebben genoten

Beste Cees & Lies, Hartelijk dank voor het fijne verblijf “in de wei”. We hebben genoten.Cees, dank voor het ontbijtje en de gastvrijheid! ’s avonds hebben we genoten van een heerlijke pokebowl van Rauw & Gauw. Groeten,M, N, J. en C

De rondleiding was superleuk

Hartelijk dank voor de warme ontvangst. De rondleiding was superleuk.Wij gaan jullie zeker aanraden! Tot ziens. Fam. H.

Dank, dank, dank

Heel hartelijk dank voor het fijne ontvangst en deze heerlijke plek. Dank, dank, dank.We komen zeker terug! D., & M.

Tot in de puntjes verzorgd

Beste Cees en Lies, Wij hebben een prettig verblijf gehad. Het ontbijt was tot in de puntjes verzorgd.We hebben een leuke, leerzame rondleiding gehad.Bedankt en heel veel succes met jullie B&B Vriendelijke groetjes uit Salland,K., E., en M. “Goed goan!”

Leuke overnachting

Bedankt voor de leuke overnachting “tussen de koeien”. Wij komen zeker nog een keertje terug. E. & P. & L.

We voelden ons thuis

Lies en Cees, Dank jullie wel voor de gastvrijheid. We voelden ons thuis.De rondleiding was leerzaam. We hebben 5 mooie dagen bij jullie doorgebracht. Heerlijk gefietst, mooie streek. Succes met jullie B&B. Groetjes, S. – R. en A. – M. PS. Lies, agge mar leut et!!

Genoten van het verblijf

Wij hebben genoten van het verblijf bij jullie op de boerderij en de voor ons heel andere omgeving.Mogelijk dat wij nog eens langs komen als wij op bezoek zijn bij onze dochter in Nistelrode.Voor wat rest alle goeds toegewenst met jullie onderneming. Met vriendelijke groet van, Fam. P, en fam. P

Een echte aanrader

Super leuke & gastvrije gastheer/-vrouw.Mooie rustige locatie met veel groen. Een echte aanrader dus, als dit is waar je naar op zoek bent.Natuurlijk moeten de beestjes {koeien} ook even benoemd worden. Leuke, schuwe, maar toch nieuwsgierige beestjes.Veer succes gewenst, wie weet tot ooit. E. & D.

Heel fijn

Het was een heel fijn verblijf. Dank voor de gastvrijheid en ook de interessante rondleiding. M. en D.

Heel mooie, rustige omgeving

Bedankt Cees & Lies voor de fijne gastvrijheid, leuk bed, goed geslapen. Kamer was prima in orde.Heel mooie, rustige omgeving.We hebben ervan genoten, doe zo verder. Groetjes, E + R

Mooie kamer

Bedankt Lies & Cees voor de gastvrijheid.We hebben heerlijk geslapen in ’n mooie kamer; Rietzwenk; educatie v/d grassoort 🙂’t ga jullie goed met jullie bedrijf! Groeten uit Moergestel,H en D

Gastvrij en lekker

Bedankt Cees en Liesvoor de gastvrije ontvangst en het lekkere brood; alle kleuren zijn goed . . . als het maar groen is 🙂Succes met de B&B en alle andere bezigheden.Cees, je bent ober en boer in een, super. A. en D.

Ga zo door

We hebben genoten van ’t fietsen in de mooie rustige omgeving. En van Uden (leuke stad).Jullie hebben een mooie en ruime bed & breakfast. Goed ontbijt en prima geslapen op de bedden.Ga zo door. Groetjes, P. en T.

Bed + Breakfast waren TOP

Hallo Cees!Wir waren für eine Nacht auch der Fahrad-Tour zum Meer bei euch. Es hat uns sehr gefallen.Bed + Breakfast waren TOP. Alles is so, wie man es auf einen Bauernhof erwarten darf: seht entspannt, ruhig und mitten im Grünen! Liebe Grüße,T. und M.

Macht so weiter…

Liebe Cees und Lies,Wir hatten einen wunderschönen, entspannten Urlaub bei euch. Das Frühstück war sehr lecker, besonders der Fleischsalat war ein Highlight. Wir werden die Kühe heute Abend sehr vermissen.Macht so weiter….Bis zum nächtsen Mal. Liebe Grüße,S. + C.

Voor herhaling vatbaar

Beste Cees en Lies, Wij hebben genoten van ons verblijf op jullie B&B. Zeker voor herhaling vatbaar! Groetjes, M & M

Uitgerust terug naar huis

Beste Cees en Lies, We hebben lekker ontbeten en vonden het verblijf op jullie B&B&B leuk. We gaan uitgerust terug naar huis, met een hoop nieuwe indrukken van Noord-Brabant. Het ga jullie goed, E. & H.

Topdagen

Topdagen gehad!Bedankt voor de goede zorgen! B, S, K, en L.

Hebben het fantastisch gehad

Hoi Cees & Lies Bedankt voor jullie gastvrijheid!Wij hebben het fantastisch gehad. Erg leuk ook de rondleiding.Wij komen zeker een keer terug. Groetjes, H. & A.

Perfecte kamer

Mooie plek, perfecte kame en een heerlijk ontbijt. Jammer dat we maar 1 nacht geboekt hebben J. &. M.

Leuke B&B

Fijne dag met dochter gehad. Heerlijk gewandeld met haar en hond.Leuke B&B. M.

Mooie herinneringen

Hallo,Wij hebben er echt van genoten. Zalig geslapen en mooie herinneringen. Groetjes, S & C uit Spanje

Fijn alles verzorgd

Cees en Lies, Wat een mooie omgeving, fijn alles verzorgd. Bedankt! Groetjes uit Baarlo

Netjes verzorgd en aangenaam

Beste Cees en Lies, We hebben een prettig verblijf gehad op jullie mooie b&b.Alles is netjes verzorgd en aangenaam. Vanuit hier mooi de omgeving kunnen verkennen en fijn kunnen ontspannen.Wellicht tot ziens! J. & I. en X.

De kamer was perfect

Beste Cees en Lies, hartelijk dank voor jullie gastvrijheid!We hebben genoten.Ook de (miva)kamer was perfect en mooi ruim. G., J., en M.

Warm onthaal

Heerlijk verblijf! Warm onthaal, zalige bedden, geweldig uitzicht en een leuke rondleiding.Dank jullie wel Lies & Cees en wie weet tot ziens. T. &. P.

Geslaagde mini-vakantie

Onze mini vakantie is zeer geslaagd. We hebben lekker geslapen en heerlijk ontbeten.Bedankt voor jullie gastvrijheid. Fam. S.

Heerlijke plek

Wat een heerlijke plek hebben jullie hier. Met recht trots op jullie B&BWij hebben genoten van de mooie kamer, de BBQ, het goede ontbijt, het terras, maar vooral van jullie gastvrijheid, de gezellige praatjes.Dank! E. & B.

Wat een wei(j)dsheid

Wat een rust, wat een ruimte, wat een wei(j)dsheid en wat een prachtige en lieve koeien!We hebben erg genoten van alles!Heerlijk geslapen ook!Die beschuit met muisjes wegens de geboorte van de hondjes passen echt helamaal in de manier waarop jullie de B&B bedrijven.Ga hier vooral mee door!Veel liefs, zeker voor de koeien 🙂 G & […]

Mini-vakantie

Een mini-vakantie in eigen land.Warm ontvangst, heerlijke plekDank voor de gastvrijheid. H.

Welkome afwisseling

Wat een heerlijk verblijf!Heerlijk geslapen, genoten van de rust. De ontvangst was hartelijk en gastvrij.Ontbijt was heerlijk.Een welkome afwisseling in ons stadse bestaan. Bedankt! GroetjesD & L

Heel fijn gehad

We hebben heel erg genoten. Alles zag er netjes uit en een mooie omgeving.We werden ook heel vriendelijk ontvangen en hebben een mooie rondleiding grekregen. Bedankt, we hebben het heel fijn gehad. Groetjes, J. en K.

Genoten van alle mooie dingen

Cees en Lies! Wat een rust, en mooie omgeving, wij hebben genoten van alle mooie dingen om ons heen.Wij wensen jullie heel veel succes met jullie B&B voor de toekomst. B. en A.

Vol lof

Wat een geweldige ontvangst. Prachtig uitzicht!Wat een rust. Super ontbijt.Wij zijn vol lof over de accommodatie.Ga zo door! Wij komen zeker terug (april 2022) 🙂 A. en A. uit A.

Delicious

Le déjeuner était d-e-l-i-c-i-e-u-x.The breakfast was d-e-l-i-c-i-o-u-s. L. J’ai bien aimée le déjeuner, il était vraiment bon. Les lits sont très comfortables et j’ai passé un bonne nuit.I like the breakfast, it’s very delicious. The beds are very comfortable and I had a nice night. A.

Erstklassig

Wir haben unseren Aufenthalt sehr genossen!Vielen Dank für die sehr freundliche Atmosphäre.Daz Zimmer, das Bad und eigentlich das gesamte Gebäude sind erstklassig. Das liebevoll zubereitete Frühstück haben wir genossen und die ruhige Lage fast noch mehr 🙂 Vielen Dank und hoffentlich können wir noch mal hier Urlaub machen. Grüsse aus Bayern 🙂 R. &. S.

Wat een heerlijk plekje

Wat een heerlijk plekje om tot rust te komen. Wat een fijn uitzicht en mooi weer (maar of jullie dat in de hand hebben…) Bedankt voor de goede zorgen en gezellige praatjes. D. &. R.

Enorm gastvrij

Bedankt voor het heerlijk rustige, goed verzorgde verblijf.Prachtige plek en enorm gastvrij! L. &. J.

Heerlijk overnacht

Beste Lies en Cees, Na een regenachtige dag waarbij zelfs de eikenboom in de voortuin (wei) om viel, hebben we heerlijk kunnen overnachten in jullie B&B. De rust van de omgeving is heel mooi en ook de rondleiding van Cees langs de koeien/kalveren en waterbuffels was interessant.We komen nog een keer terug als we weer […]

Het was fantastisch!

Het was fantastisch! Wat hebben we heerlijk gegeven van eigen vlees! Wat een mooie plek om even bij te komen! D. en vrijgezellengroep

Uitzicht, ruimte, rust en gastvrijheid!

Lieve boer Cees en boerin Lies, Lang hebben we naar dit verblijf uitgekeken en eindelijk was het zover.Wat een uitzicht, ruimte, rust en gastvrijheid! Geweldig om jullie (dieren) in het echt te zien, we hebben enorm van dit verblijf genoten.Om met de woorden van onze 3-jarige B. af te sluiten: boer Cees & boerin Lies; […]

Heerlijk wakker worden

Bedankt voor de goede zorgen!Ook al verbleven wij hier één nachtje, wij hebben genoten! Wat heerlijk wakker worden met uitzicht op de weilanden! Wij komen zeker eens terug! L. & G.

Goed verblijf

Bedankt voor de fijne overnachting, goed geslapen op een rustige plek. Heerlijk ontbijt met het geluk dat we dit op het terras hebben kunnen eten.Kort maar goed verblijf! Groeten, J. en M.

Zeer gastvrije ontvangst

Lies en CeesWij hebben genoten in jullie b&b. Mooie kamer, zeer gastvrije ontvangst en een heerlijk ontbijt. Groeten,H. &. C.

Wat een rust

Cees & LIesDank jullie wel voor de heerlijke 5 dagen, wat een rust. Jullie gastvrijheid staat bovenaan. Heerlijk ontbijt, mooie kamer, helemaal af.Wij wensen jullie nog heel veel geluk met de B&B en de koeien. Dank jullie wel. Lieve groet, K. en J.

Fijn!

Prima verblijf in Rietzwenk. Paar kleine buitjes maar verder prima weer. Prima uitvalsbasis voor rennen (Hurkske is vlakbij), ontbijt met boek op eigen terras, wandeling naar Gemert.Goede zorgen, interessante rondleiding. Fijn! P. & I.

Dank voor de goede zorgen

Dank voor de goede zorgen, gastvrijheid en fijne, comfortabele kamer! Jammer dat het weer slecht was, maar daar kunnen jullie niets aan doen :0 Groetjes,M., M. en J.

Was heerlijk, eigenlijk alles

Twee nachten bij jullie doorgebracht. Het weer zat niet mee, dus komen we zeker met de fietsen nog eens terug!Wat heerlijk, eigenlijk alles! P. – H.

Super interessant

Hartelijk bedankt voor een fijn verblijf. We vonden het super interessant om jullie verhalen te horen over het leven op een boerderij en we hebben daar veel van geleerd. P. & L.

Onwijs genoten

Wat een heerlijke plek om even weg te zijn. We hebben onwijs genoten. We komen zeker weer terug 🙂 M. & I.

Onverwacht genoten

Onverwachts een nachtje hier terecht gekomen en wat hebben we daarvan genoten! Sa,en met onze twee jongens een ontzettend leuke ervaring gehad op de boerderij. Heerlijke bedeen, prachtig uitzicht en lekker ontbijt. De zon maakte het af! Bedankt voor jullie goede zorgen, wie weet tot ziens! Lieve groet,M. L. J. en D.

Zeer prettig verblijf

Zeer prettig verblijf ervaren en een interessante dialoog betreffende het hedendaagse boerenbedrijf. H. en J.

Bedankt voor de rust

Bedankt voor de rust, rondleiding en goede zorgen. Wij en de kinderen hebben genoten. H., Y., M. en K.

Wonderful stay

Thank you for this wonderful stay at your farm. Kids really enjoyed the stay and the cows 🙂We definitly will be back this year! Rgrds, R.

Mooie entourage

Even heel kort bliksembezoek, maar heel erg genoten van de lekkere koffie, het fantastische bed en de mooie entourage.Volgende X iets langer. P. en I.

Top wakker worden

Mer 2 kinderen heerlijk 3 dagen de stad kunnen ontvluchten, om letterlijk “in de wei”te ontspannen. Top wakker worden op jullie prachtige loacatie.Dank voor de lekker ontbijtjes & gastvrijheid. K. Y. en J.

Aangenaam verrast

Dank jullie wel voor dit gastvrije verblijf. Aangenaam verrast door de uitwerking van het “in de wei”-concept; jullie hebben aan alles gedacht, heel sfeervol om in de wei aan de wei te zitten. Het dakterras bij de kamer is heerlijk, ook bij minder dan 10°C hebben we heerlijk in het zonnetje kunnen ontbijten. We kunnen […]

Genoten van het fietsen

Genoten van het fietsen in dit gedeelte van Noord-Brabant (55-85 km/dag) en dan lekker eten in jullie ‘in de wei’, heerlijk slapen en douchen!Een rondleiding op het bedrijf en vervolgens verwerkte ‘black angus’ mee in de vorm van salades en hamburger. Dus thuis nagenieten.Bedankt voor jullie gastvrijheid, wij hebben genoten en zijn uitgerust. J. en. […]

Heb genoten

Bedankt voor jullie gastvrijheid. Ik heb genoten met mijn hele gezin en kleinkinderen in jullie mooie B&B.Vast tot een volgende keer! A.

Zeker een aanrader

Bedankt voor jullie gastvrijheid. Mooie en schone kamer, heerlijk geslapen.Zeker een aanrader.Heel veel succes met jullie B en B. J en A

Groen en duurzaam

Dank voor de groene en duurzame dagen en veel succes met deze mooie B&B J en R

Met geen pen te beschrijven

Met geen pen te beschrijvenHoe het voelde om hier te verblijven R & L

Fantastische plek

Fantastische plek met veel rust, gastvrijheid, heerlijke bedden en prima verzorging! Hartelijk dank!Veel succes in de toekomst! C. en H. PS. Pop-up Sauna is voor herhaling vatbaar. Zoo leuk en heerlijk!

We hebben enorm genoten

Beste Cees & Lies,Wat hebben jullie een mooie B&B! Wij hebben enorm genoten van de rust, jullie gastvrijheid, de rondleiding en het koffiezetapparaat 😉 We hopen dat er snel verspoelingen komen, zodat nog veel meer mensen dit leuke plekje kunnen ontdekken. Wij zullen het in ieder geval aanraden!Bedankt en tot de volgende keer J & […]

Wat een heerlijke plek

Wat een heerlijke plek om te genieten van rust en stilte. En vriendelijkheid en een heerlijk ontbijt! Dank! Fam. G.

Lekkere ontbijtjes

Hartelijk dank Lies en Cee, voor de 5 fijne dagen in jullie mooie, goed verzorgde B&B. Hierbij niet ter vergeten de lekkere ontbijtjes, die milieuvriendelijk opgediend werden. Geweldig. Vriendelijke groet,J. T.

Prachtige vergezichten

Prachtige vergezichtenWat een licht! Wat een rust!Comfortabel van begin tot eindDank voor zoveel goede zorgen en gastvrijheid! R. &. J. uit H.

Heel authentiek!

Beste Cees en Lies, Na de drukte van ons huwelijk hadden we echt even rust nodig! Nou, dat is gelukt! We hebben genoten van de omgeveing, de “om de wei”-wandeling en het heerlijke bed! Ook de douche was echt ontspannen!Ook in deze gekke corona-tijd hadden we door de “kerstbal-oplossing” voldoende bewegingsruimte! Alles is schoon en […]

Héérlijk geslapen

Beste Lies & Cees, Bedankt voor het fijne verblijf en uitstekende ontvangst.Héérlijk geslapen in een prachtige, ruime en schone kamer.We komen zeker nog eens terug! W. J. R. & R. uit S.

Nota 10

Good look, Hult suces In viitor pt. azacerea. dvs.Locatiia goarte ok.Nota 10. -B. F. & G.

Lekker tot rust gekomen

Cees & Lies Hartelijk bedankt!Lekker tot rust gekomen bij de koeien 🙂 V. &. L.

Heel mooie accomodatie!!

Lies en Cees Hartelijk dank voor de fijne ontvangst. Deze b&B is wat ons betreft zeer goed bevallen. Heel mooie accomodatie!!Heerlijk geslapen en uitgerust weer wakker geworden. We hopen voor jullie dat je er nog jaren de vruchten ervan mag plukken. A. en C. uit H.

Prachtige / luxe B&B

Beste Cees en Lies, Bedankt voor jullie gastvrijheid. En wat een prachtige / luxe B&B. De vlindervallei en het boerderijmuseum is een aanrader.. Heel veel succes in de toekomst. Heel veel liefs. R. en E.

Super heerlijk verblijf

Beste Cees & Lies Bedankt voor het super heerlijk verblijf in jullie prachtige nieuwe B&B!We hebben genoten van jullie gastvrijheid, het heerlijke ontbijt en de fantastische koffie!Heel veel succes met jullie nieuwe B&B! We komen zeker nog een keer terug 😉 Groetjes, GJ. F. & F. uit B.

Een geslaagd weekeindje weg

het was heel leuk, en we hebben veel leuke dingen gedaan. het was een leuk verblijf en we hebben van het ontbijt genoten. groetjes e. ik en mijn gezin hebben heel erg genoten van t klaver. leker eten, mooie dieren. wat wil een meisje als ik nog meer?ik vond het een geslaagd weekeingje weg. xxx […]

Top locatie

Top locatie met goed ondernemerschap.Zeker een succesverhaal!Geniet van de keuze om samen op deze wijze de toekomst in te gaan.Geef elkaar ruimte om te groeien! N. en S. xxx

A great experience

High appreciation for your warm place an hospitality. It was our first farm stay / B&B and it was a great experience.Good luck with your angus beef business too.If we plan to visit this area, we will definately come back. Thank you,Y. and R.

Luogo fantastico

Luogo fantastico, proprietari stupendi,ci siamo trovati “alla grande”. Italian people from TorinoCiao Chr. S. M. R. e M.

2 Fijne nachten

We hebben 2 fijne nachten in Klaver gehad.Suc-6 met de b&b! S. R. T. en W.

Heerlijk op ons terras

Fijne 4 persoons kamer en hebben genoten van het boerenlandschap, ontbijt heerlijk op ons terras.Ga zo door Cees en Lies Groetjes,R. M. E. en M

Nice and calm

Thank you for this yummy breakfast and the cozy room. It was really nice and calm.We will probably come again 😀 R. A. and C. Z.

Enthousiasme en gastvrijheid

Heerlijk geslapen in de ruime 4-persoonskamer. Lekker ontbijt en jullie enthousiasme en gastvrijheid hebben we gewaardeerd. De kinderen waren blij met de rondleiding in het spelen in het “zwembadje” 🙂 H., M., R. & T.

Wij hebben genoten

Lieve Cees & Lies, dankjewel voor het fijne verblijf in jullie gloedjenieuwe B&B! De gastvrijheid was fantastisch. Ondanks dat we “last minute” kwamen omdat er kamers vrij waren en geen èchte koeienfans zijn, was de rondleiding kei leuk. De service rondom de BBQ was geweldig. We snappen nog steeds niet hoe een groep vals zingende […]

Ein toller Aufenthalt

Es war echt ein toller Aufenthalt bei Euch. Wir haben uns sehr wohl gefühlt. Wir kommen bestimmt wieder. Dankeschön für die nette “Gastfreundschaft” Familie M. aus O. und Familie L. aus K.

We hebben het heerlijk gehad.

Dank voor een heerlijk verblijf in jullie B&B. Wij hebben het heerlijk gehad. Veel succes verder, en als we in de buurt een overnachting zoeken komen we zeker terug! Lieve groetjes, H. A. L. & D.

We loved the view

It was very nice to stay here. We loved the view from the balcony. We really enjoyed our “bed and breakfast” here. All the best fromM. S. W. en O.

Alles is top!!

We hebben 3 heelijke dagen gehad. Alles is top!! Kan niet beter. Zo mooi, zo sfeervol en een overheerlijke fantastische plek om helemaal tot rust te komen. We met nieuwe energie weer naar huis gaan. Cees en Lies hartelijk dank en heel succes met jullie geweldig B&B. We komen zeker terug. A. &. B.

Komen terug

7/8/20 Dank voor de gastvrijheid. We komen zeker nog een keer terug. M. R. A. en B.

Boer-tastisch!

Boer-tastisch! Wij zochten een B&B op een boerderij met beesten: missie geslaagd! Jullie hebben een mooie b&b waar gastvrijheid op 1 staat. We hebben 4 heerlijke dagen gehad. Th. vond de koeien geweldig en het meehelpen met Cees nog meer. Bedankt en heel veel succes, jullie hebben een b&b met veel potentie. C. D. en […]

Mooie kamer en heerlijk terras

1 Nacht heerlijk geslapen en ontbeten in jullie beginnende B en B, mooie kamer en heerlijk terras erbij. Bedankt voor alles en succes met jullie B en B. Groetjes,J. en Y.

Thuis gevoeld op de boerderij

2 Nachten heerlijk geslapen in jullie B en B, mooie comfortabele kamer. Ons thuis gevoeld bij jullie op de boerderij. Cees en Lies bedankt voor jullie gastvrijheid en succes met alles! Groetjes,F. en M.

Gasten evaluatie

Aan de hand van zo’n 125 evaluatieformulieren hebben we een gastenbeoordeling kunnen opstellen. Onze gasten waarderen ons met een 4,75 uit 5. Een resultaat om trots op te zijn.
Onderstaande woordwolk laat zien wat onze gasten het meest waardeerden

Gastenreviews op Booking.com

Klik hieronder om ze te kunnen lezen.

B&B In de Wei
B&B In de Wei
8,9
127 Booking recensies
Pawel
Pawel
07/11/2022
10
My husband and I are delighted to stay on the farm and we will definitely return there one day ☺ The breakfasts were modest but very tasty, perfect location
Lees verder
Femke
Femke
07/11/2022
9,0
Wonderful
Lees verder
Mirella
Mirella
02/11/2022
7,0
Good
Lees verder
A
A
31/10/2022
9,0
Wonderful
Lees verder
Aïde
Aïde
29/10/2022
10
Exceptional
Lees verder
Diana
Diana
12/10/2022
8,0
Very Good
Lees verder
Anonymous
Anonymous
10/10/2022
10
Vakantie op de boerderij in Noord-Brabant ☺Das B&B ist absolut neuwertig, wunderschöne Zimmer und Bäder mit Blick auf die Angus Rinder. Es ist wunderschön gelegen auf einem Bauernhof in der Nähe von Erp. Zudem gibt es einen großen Gemeinschaftsraum mit Küche der auch für das reichhaltige Frühstück genutzt wird. Wir kommen gerne wieder!!! Vielen Dank an Cees ☹---
Lees verder
John
John
10/10/2022
9,0
☺De rust ☹Niks
Lees verder
Cm
Cm
09/10/2022
8,0
Fijn verblijf ☺Goede bedden. Mooie locatie ☹Gehorige kamer. Wanneer de gasten boven jou doorspoelen of douchen, is het precies een waterval naast je oor. Jammer. Ontbijt niet wauw. Dit kan omdat we extra vroeg (7u) ontbijt hadden gevraagd.
Lees verder
Erik
Erik
06/10/2022
8,0
Very Good
Lees verder