Slapen in de wei:

Onze bed and breakfast beschikt in totaal over vijf kamers met een maximale capaciteit van 12 personen. De kamers liggen verdeeld over twee verdiepingen. De kamers zijn voorzien van vloerverwarming / -verkoeling waardoor de temperatuur in de kamers het hele jaar door behaaglijk gehouden kan worden.

Alle kamers hebben namen gekregen van planten die in wei groeien: lolium, klaver, weegbree, timothee en rietzwenk. Voor koeien en andere grazers is dit een mengsel dat gezond en lekker is.

Op de begane grond bevinden zich de groepskamer ‘Klaver’ met ruimte voor vier personen en de rolstoel toegankelijke MIVA-kamer ‘Weegbree’ geschikt voor 2 personen. Beide kamers hebben een zitje, eigen douche en toilet en een patio. De groepskamer heeft 4 bedden, deze kunnen op verschillende manieren opgesteld worden (2×2, 4×1 en 1×2 + 2×1). De MIVA-kamer beschikt over verschillende voorzieningen voor minder validen zoals een grotere badkamer (met voldoende draairuimte voor een rolstoel) met verstelbare wastafel, een douchekruk en wandbeugels bij het toilet dat tevens voorzien is van een douche-föhn functie.
Alle tweepersoonskamers, ‘Lolium’, ‘Timothee’ en ‘Rietzwenk’, bevinden zich op de eerste verdieping die met de trap bereikbaar is. In de kamers staan tweepersoonsbedden die op verzoek ook als 2 losse bedden gedekt kunnen worden. Er is een zitje, eigen douche en toilet en een loggia.

Groepskamer Klaver

Mooie 4-persoons kamer met weidezicht, 34 m2 groot, met een tweepersoons boxspringbed en twee eenpersoons boxspringbedden, een zitje, eigen badkamer (4,5 m2) met inloopdouche, wastafel en wc, eigen terras met zitje, internet (gratis wifi), waterkoker. Bij de reservering is het mogelijk de gewenste bed opstelling op te geven; 2x tweepersoons; 4x eenpersoons of 1x tweepersoons […]

Details

Prijzen vanaf: 140 per nacht

Details Bekijken


Tweepersoonskamer, MIVA

Mooie rolstoeltoegankelijke 2 persoonskamer met weidezicht, 21,5 m2 groot, met een tweepersoonsbed, zitje, eigen terras, internet (gratis wifi), waterkoker en eigen badkamer (ruim 7 m2) met voorzieningen voor minder validen; doucheWC (spoelfunctie) voorzien van beugels, douchekruk en in hoogte verstelbare wastafel. Beschikbaarheid:

Details

Prijzen vanaf: 105 per nacht

Details Bekijken


Tweepersoonskamer

Mooie tweepersoonskamer op de eerste verdieping met weidezicht, ong. 21 m2 groot, met een tweepersoonsbed, zitje, eigen badkamer (4,5m2) met inloopdouche, wastafel en wc, ruime loggia van ong. 11 m2 groot met zitje. internet (gratis wifi), waterkoker. Bij de reservering is het mogelijk de gewenste bed opstelling op te geven; 1x tweepersoons of 2x eenpersoons.

Details

Prijzen vanaf: 95 per nacht

Details Bekijken


Groepsaccomodatie In de Wei

B&B In de Wei is, voor minimaal 2 nachten, ook als groepsaccomodatie tot maximaal 12 personen in zijn geheel af te huren. Alle kamers en faciliteiten staan dan ter beschikking van de gasten. Bovendien is het dan mogelijk om van de schuifwand tussen de ontbijtruimte en onze MIVA-kamer Weegbree gebruik te maken. Speciaal bedoeld om […]

Details

Prijzen vanaf: 1,000 per 2 nachten

Details Bekijken


Werkkamer

Werkplek Nu er meer behoefte is aan thuiswerkplekken, kan het zijn dat je op zoek bent naar een (tijdelijke) plek waar je in alle rust kunt werken zonder gestoord te worden door de dagelijkse gang van zaken. Onze 2-persoonskamers zijn hier uitermate geschikt voor. We hebben voor iedere kamer een werktafel en bureaustoel beschikbaar om […]

Details

Details Bekijken