Werkkamer

Werkplek

Nu er meer behoefte is aan thuiswerkplekken, kan het zijn dat je op zoek bent naar een (tijdelijke) plek waar je in alle rust kunt werken zonder gestoord te worden door de dagelijkse gang van zaken. Onze 2-persoonskamers zijn hier uitermate geschikt voor. We hebben voor iedere kamer een werktafel en bureaustoel beschikbaar om een goede werkplek te creëren. Via een LAN-aansluiting is een snelle internetverbinding beschikbaar, naast uiteraard een WIFI verbinding.

Alle kamers beschikken over een eigen toilet (in de badkamer) waar je veilig gebruik van kunt maken. Voor de pauze momenten kan gebruik gemaakt worden van de eigen loggia (bovenverdieping) het eigen terras (begane grond) of het centrale terras.

Even een blokje om om de gedachten te verzetten? Het rondje rond de wei is dan bij uitstek geschikt. Deze wandeling van ongeveer 20 minuten door de groene stegen die onze velden omzomen is de perfecte manier om de benen even te strekken.

Koffie, thee, enz.

Luxe koffie

Koffie en thee is op elke kamer beschikbaar om zelf te zetten, maar je kunt er ook voor kiezen om onbeperkt gebruik te maken van onze luxe koffiemachine in de gemeenschappelijke ruimte. Tegen een vergoeding kan er ook een lunch verzorgd worden.

Tijden, prijzen en reserveren

De kamers kunnen per dag, van 9.00 tot 18.00 uur, gehuurd worden, maar ook voor meerdere dagen aaneengesloten. De prijs varieert van € 45 per dag voor 1 dag tot € 25 per dag voor 5 dagen.

Daarnaast is het mogelijk om een thuiswerk-arrangement te nemen, inclusief overnachting en ontbijt, waarbij je vanaf 9.00 uur de beschikking hebt over een kamer tot 18.00 uur op de laatste dag. Het thuiswerk-arrangement voor 2 dagen, inclusief 1 overnachting met ontbijt, kost € 140. Lunch en diner zijn niet inbegrepen; overleg met ons over de mogelijkheden.

Voor meer informatie of hulp bij het boeken kun je contact met ons opnemen via 0413-210915 of info@bbindewei.nl.

Groepsaccommodatie In de Wei

B&B In de Wei is, voor minimaal 2 nachten, ook als groepsaccommodatie tot maximaal 12 personen in zijn geheel af te huren. Alle kamers en faciliteiten staan dan ter beschikking van de gasten. Het ontbijt is niet inbegrepen bij het boeken van de groepsaccommodatie
Bovendien is het dan mogelijk om van de schuifwand tussen de ontbijtruimte en onze MIVA-kamer Weegbree gebruik te maken. Speciaal bedoeld om mensen die veelal het bed moeten houden toch bij de groep te kunnen betrekken.

Verzorgde barbecue

Ook voor groepen bieden we de mogelijkheid aan om een BBQ te verzorgen. Voor meer informatie klik hier.


Beschikbaarheid

Tweepersoonskamer, MIVA

Mooie rolstoeltoegankelijke 2 persoonskamer met weidezicht, 21,5 m2 groot, met een tweepersoonsbed, zitje, eigen terras, internet (gratis wifi), waterkoker en eigen badkamer (ruim 7 m2) met voorzieningen voor minder validen; doucheWC (spoelfunctie) voorzien van beugels, douchekruk en in hoogte verstelbare wastafel.

De kamer is uitgerust met een schuifwand naar de gemeenschappelijke ruimte. Hierdoor kan de kamer bij de gemeenschappelijke ruimte getrokken worden. Dit biedt voor een bedlegerig persoon de mogelijkheid om zich naar behoefte aan te sluiten bij de overige gasten.

Beschikbaarheid:

Groepskamer Klaver

Mooie 4-persoons kamer met weidezicht, 34 m2 groot, met een tweepersoons boxspringbed en twee eenpersoons boxspringbedden, een zitje, eigen badkamer (4,5 m2) met inloopdouche, wastafel en wc, eigen terras met zitje, internet (gratis wifi), waterkoker.


Bij de reservering is het mogelijk de gewenste bed opstelling op te geven; 2x tweepersoons; 4x eenpersoons of 1x tweepersoons en 2x eenpersoons.

Beschikbaarheid:

Tweepersoonskamer

Mooie tweepersoonskamer op de eerste verdieping met weidezicht, ong. 21 m2 groot, met een tweepersoonsbed, zitje, eigen badkamer (4,5m2) met inloopdouche, wastafel en wc, ruime loggia van ong. 11 m2 groot met zitje. internet (gratis wifi), waterkoker.

Bij de reservering is het mogelijk de gewenste bed opstelling op te geven; 1x tweepersoons of 2x eenpersoons.

Beschikbaarheid